Farem més

Fa 4 anys ens vam presentar amb la il·lusió d’un equip nou i el recolzament d’un partit amb vocació de govern i de voler treballar de nou per a millorar la nostra vila. Els resultats de 2015 ens van permetre recuperar l’Alcaldia i tornar a treballar sota el nostre compromís explícit de campanya: “Obrim Esparreguera”.

És cert que 4 anys és poc, però és temps suficient per a què l’obra de govern que hem impulsat durant aquest temps s’hagi integrat tant en les nostres vides i la nostra quotidianitat que fa que ens oblidem que no fa tant de temps que gaudim de nous serveis, nous carrers o nous equipaments.

Aquest és l’èxit d’una bona obra de govern, però a la pràctica suposa un repte quan hi ha eleccions ja que si oblidem d’on venim i la feina feta, existeix el risc que forces conservadores o nous populismes que estan sorgint guanyin força a l’Ajuntament, posant en risc la qualitat de vida pública per la que el projecte socialista portem tants anys i mandats municipals treballant.

En aquest mandat, hem fet molta feina, però encara no hem acabat tot allò que voliem fer. Per això ens presentem de nou a les eleccions municipals del proper 26 de maig, perquè volem poder seguir treballant a l’Ajuntament per i per al poble. Volem fer més. Si revalidem la confiança dels veïns i veïnes, farem més!

Tenim un Alcalde que cada dia matina per arribar dels primers a l’Ajuntament, planificar el dia, coordinar projectes i parlar amb veïns i veïnes i entitats per canalitzar demandes amb l’objectiu de fer avançar Esparreguera. L’Eduard Rivas es presenta de nou per a ser Alcalde per seguir amb aquesta feina amb un equip ja consolidat i amb l’experiència de gestionar l’Ajuntament, conèixer els reptes del municipi i amb les mateixes ganes de treballar pel col·lectiu de fa 4 anys.

Durant els últims 16 anys, és a dir, als 4 últims mandats, en cada elecció municipal els veïns i veïnes han decidit canviar d’Alcalde. Hem de ser capaços de trencar aquesta inèrcia que ens diferencia de la resta de municipis veïns i fer una aposta clara per l’estabilitat de l’Ajuntament per culminar en el proper mandat el projecte municipal iniciat.

El PSC afronta aquestes eleccions amb la tranquil·litat de la feina ben feta d’aquest mandat però amb les mateixes ganes o més que el 2015. Tenim un Alcalde que es presenta a la reelecció que s’hi ha deixat la pell i segueix disposat a liderar el municipi, hi ha projecte i molta feina, tenim equip, hi ha ganes de seguir i tenim partit. Ho tenim tot! A partir del 26 de maig farem més!